Termeni si conditii

Designul si continutul prezentului site apartin in exclusivitate C.M.I. DR. IONESCU RUXANDRA – GASTROENTEROLOGIE si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.
C.M.I. DR. IONESCU RUXANDRA – GASTROENTEROLOGIE are sediul in Calea Grivitei nr. 206, Bloc K, parter, Sector/Judet Sector 1, Cod Postal 010756, Romania si numar autorizatie sanitara 1479/2015 CIF 34934832.

DEFINITII

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul expertmedica.ro.
Vizitator – orice persoana care acceseaza site-ul expertmedica.ro, indiferent de motiv.
Utilizator – persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie de catre C.M.I. DR. IONESCU RUXANDRA – GASTROENTEROLOGIE (electronic).

Prin „continut” intelegem:
• toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
• continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre C.M.I. DR. IONESCU RUXANDRA – GASTROENTEROLOGIE prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de C.M.I. DR. IONESCU RUXANDRA – GASTROENTEROLOGIE intr-o anumita perioada

Contract la distanta – orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.

Date personale – informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), adresa de e-mail, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, precum pasiuni si interese.

ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, acestea avand valoare contractuala deplina.

C.M.I. DR. IONESCU RUXANDRA – GASTROENTEROLOGIE isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului site. In aceasta situatie, C.M.I. DR. IONESCU RUXANDRA – GASTROENTEROLOGIE va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract.

CONTINUTUL SITE-ULUI

Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a C.M.I. DR. IONESCU RUXANDRA – GASTROENTEROLOGIE., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

C.M.I. DR. IONESCU RUXANDRA – GASTROENTEROLOGIE isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe acest site.

C.M.I. DR. IONESCU RUXANDRA – GASTROENTEROLOGIE. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit, C.M.I. DR. IONESCU RUXANDRA – GASTROENTEROLOGIE nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga C.M.I. DR. IONESCU RUXANDRA – GASTROENTEROLOGIE la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.

De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea C.M.I. DR. IONESCU RUXANDRA – GASTROENTEROLOGIE isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.
COPYRIGHT

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului expertmedica.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea C.M.I. DR. IONESCU RUXANDRA – GASTROENTEROLOGIE si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul C.M.I. DR. IONESCU RUXANDRA – GASTROENTEROLOGIE, a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv, C.M.I. DR. IONESCU RUXANDRA – GASTROENTEROLOGIE nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari fara a trimite notificare in prealabil. Pretul produselor comandate si confirmate nu va suferi modificari intre momentul confirmarii comenzii si momentul intrarii produselor in posesia clientului.

C.M.I. DR. IONESCU RUXANDRA – GASTROENTEROLOGIE nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele afisate pe site.

C.M.I. DR. IONESCU RUXANDRA – GASTROENTEROLOGIE nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

C.M.I. DR. IONESCU RUXANDRA – GASTROENTEROLOGIE nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe site.

LITIGII

Orice neintelegeri nascute din sau in legatura cu prezentul contract vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, diferendul ivit se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.